Ha olyan érzés mintha hangyák mozognának és szúró fájdalom is van,val.szeg patkóbél vagy a hasnyálmirigy okozhatja.(ilyen tünettel kezeltek már engem) Kevés,könnyű étrend,magyar gyümölcsök.Alkoholt kerülni!
2013. szept. 21. 21:56
3/9 anonim válasza:
Lehet izületi fájdalom,de akár myalgia is.Komolyabb dologra nem gondolnék,ha más panaszod nincs. Hacsak nem egy övsömör volt a kiütésed,bár akkor valószínűleg több kiütésed lett volna. Annak a fájdalma,egyéb tünet nélkül a kár hónapokig is megmaradhat.
2013. szept. 21. 22:31
4/9 anonim válasza:
Ja! És most nézem,h jobb oldal, Lehet,h epeproblémád van.
2013. szept. 21. 22:33
5/9 anonim válasza:
Uramisten, micsoda diagnózisok, már csak a kétoldali agyrákot nem írták föl ide egy kis zsibbadás miatt!
Először is fordulj gyógymasszőrhöz, és nézd meg, hogy ettől változik-e valami. Esélyesen igen, és akkor nem kell pánikolni.
2013. szept. 22. 08:03
6/9 anonim válasza:
Kedves utolsó,azért egy epeproblémát,v. akár csak egy övsömört nem hasonlítanék agyrákhoz! "Kicsit" gyakoribb betegségek.
De,mint már írtam valószínűleg izületi,izomfájdalom.
2013. szept. 22. 10:49
7/9 anonim válasza:
Viszont pont annyira megalapozott a róluk szóló találgatás. Az övsömörnek egészen más tünetei voltak, amikor vizsgáztam belőle.
2013. szept. 22. 11:00
8/9 anonim válasza:
Továbbá a lapocka alatt nincs semmiféle ízület. Ennek könnyű utánanézni egy anatómiakönyvben vagy egy atlaszban. Ennyit a tippelgetésről.
2013. szept. 22. 11:04
9/9 anonim válasza:
Nincs a lapocka alatt izület,de ha tanultad azt is tudnod kéne,h a csigolyák izületesen (is) kapcsolódnak egymáshoz. A lapocka alatti fájdalom,pedig lehet kisugárzó fájdalom a csigolyák felől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!