Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nektek volt már hasonló az...

Nektek volt már hasonló az állkapcsotokkal?

Figyelt kérdés
Mostanában,ha almát eszek folyamatosan kiakasztom az állkapcsom,de utána visszaugrik gyorsan,de nagyon fájdalmas. Ez mitől lehet?
2013. szept. 20. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem húzták ki hátsó fogadat? Nekem azóta van hasonló mióta pár fogamat kihúzták hátul. Ha neked nem, akkor csak kikopott ott az a rész, sajnos akinek egyszer kiugrott, utána már mindig vigyázni kell. Másképp edd az almát, már én is csak gerezdekre vágva tudom enni.
2013. szept. 20. 15:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Ami érdekes,hogy 17 éves vagyok és még egy fogamat nem húzták ki,bölcsességfogaim nem mind nőttek még ki,tehát ezért nem értem én se,mert eddig nem volt vele baj. Suliba szoktam tízóraira vinni almát,de lehet ezentúl én is felvágom majd és úgy viszem,mert enni is alig tudtam utána,annyira megfájdult.

Köszi a gyors választ! :)

2013. szept. 20. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!