Amennyiben valaki jobb oldalra forditja a fejét kissé erőkifejtés alatt akkor megnövekedhet a szivroham kockázata?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 05:49
1/5 anonim válasza:
Mit értesz szívroham alatt?
Amúgy ilyen erőkifejtést még egy infarktuson átesett beteg is "megengedhet" magának.
2/5 A kérdező kommentje:
szivizomgörcsöt vagy egyéb szivrendellenességet
2013. szept. 18. 07:06
3/5 anonim válasza:
Nem. Azért, mert fáj ilyenkor a mellkasod? Mert az valószínű inkább a gerinc valamilyen problémája miatt van, főleg, ha az említett mozgatásra jelentkezik. Tudom, mert nekem is volt ilyen fájdalom, hogy megtévesztő, az ember nem gondolná, hogy gerinctől van.
4/5 A kérdező kommentje:
igen, középen szivtájékról érkező kissé tépő fájdalmat éreztem ezért volt gyanús a dolog
de az is lehetséges, hogy a dolog inkább mellkasi inszallag eredetű vagy ahogyan irod gerinc
2013. szept. 18. 15:53
5/5 anonim válasza:
Biztos,h mozgásszervi gond. Ilyenkor megfeszülnek a mellkas izmai és fájnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!