Lila köröm mire utalhat?
Tegnap észre vettem, hogy lila az összes körmöm, lefürödtem és rózsaszín lett mind. Ma meg a suliba vettem észre, hogy megint lila utána rendbe jött és utána megint lila lett (persze nem rögtön, hanem párórával később). + ma nagyon rosszul voltam tesin, óra végén (futás után)...hányinger, szédülés, mind2 fülem sípolt, elszürkült minden, menni alig tudtam. + 3 hete csak hasmenésem van. Amikor mentem be az ajtón és kanyarodtam jobbra majdnem összeestem..nagyon rossz volt. Tesi tanár azt mondta, hogy leesett a vércukrom.
Szerintetek mi lehet? Volt már ilyen egyszer kiskoromban, hogy elszürkült minden előttem szép lassan..
Menjek orvoshoz a héten, ha holnap is vagy még ma is lila lesznek a körmeim? Mit tanácsoltok?
14/L
orvoshoz elkéne menni mindenkép.
főleg, ha már volt hasonló kiskorodban.
és családnak azért szólj, ha még nem szóltál.
+3 hete folyamatos hasmenés, lehet vírus is, vagy étkezésileg nem stimmel valami, pl sok nasi, mindenféle tejes ital, bab,szója, stb.
Addig jó, míg nem szalmonella
Köszi a választ!
A héten elmegyek orvoshoz, ha nem javulna...
Természetesen szóltam a szüleimnek róla.
Mindennap iszok 1 vagy 2 bögre kakaót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!