Blacke kérdése:
18 hós oltás után lehetnek csalánkiütések? A 18 hónapos oltás után a kisfiamnak az oltás oldali lábán hólyagos kiütések jelentek meg. Az oltás tájékoztatóján az van hogy előfordulhat. Járt így valaki?
Figyelt kérdés
Nem viszket szerintem mert nem vakarja a kicsi.2013. szept. 15. 07:51
1/9 anonim válasza:
Hívd ki a védőnőt, vagy vidd el orvoshoz a gyereket és ne kuruzsold. Oltás miatt biztosan nincs ilyen tünet.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi akkor az orvos miért olvastatja el az oltás utasítását?
És akkor miért van benne a kiütés??
Tanácsot kértem olyantól akinek van tapasztalata ez egy kérdés.
Tanácsot kérek nem okoskodást.
2013. szept. 15. 08:15
3/9 anonim válasza:
Ez a tanács: vidd el orvoshoz. Egyrészt, mert lehet, hogy nem az oltástól van, másrészt, mert lehet, hogy allergiás valamire az oltásban, és arról az orvosnak is tudnia KELL.
Mit szeretnél tulajdonképpen hallani?
4/9 A kérdező kommentje:
köszi.
Gondoltam biztos akad itt valaki akinek már volt hasonlóval dolga, mert eddig semmire sem volta allergiás. És érdekes hogy csak az oltás oldali lábán van és ott is csak pár.És a tájékoztatóban azt írják előfordul és 3-5 napon belül elmúlik.
Ma amúgy sem hívhatom a védőnőt.:(
2013. szept. 15. 09:01
5/9 anonim válasza:
Nem tuti, hogy allergiás, lehet, hogy csak ártalmatlan mellékhatás, de orvos vagy védőnő jó ha látja.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen holnap az lesz az első:)
további szép napot.
2013. szept. 15. 09:29
7/9 anonim válasza:
Allergiás reakció nem szokott viszketni. Fel kell hívni a gyermek ügyeletet, bemondani korát és milyen oltást kapott. Ilyen helyen szabad csak tanácsot kérni. A hólyagoktól én is megijednék
8/9 anonim válasza:
Utolsó: én egyszer kaptam csak csalánkiütést, gyógyszertől, de az viszketett, mint a franc.
9/9 anonim válasza:
Nem minden allergiás tünet viszket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!