Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez, hogyan lehetséges?

Ez, hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Tegnapi napon dolgoztam 18.00-6.00.

Már úgy mentem be, hogy nagyon szarul voltam és ez egyre csak rosszabodott, majd szóltam a vezetőmnek, hogy ez így nem okés, és szólt az eggyel feljebb lévő főnőkének. Akinek elmagyaráztam mi a problémám (Fejfájás, Folyik az óróm, émelygés, rosszul lét stb)

Ő erre azt válaszolta, hogy minek jöttem be?

( Mert ő szerinte egy beteg ember ne dolgozzon!)

Mondtam neki, hogy nem akarok táppénzre menni stb, nem tudott nekem csúszó napot intézni így marad a táppénz.

Mivel én 3 nap munka, 3 nap pihenőben vagyok ezért Szombat illetve Vasárnapra kell majd csak igazolás, de Erőm sincs el menni az ügyeletre ami azt se tudom mikor rendel stb.

Hétfőn mennék a házi orvosomhoz, attól félek, hogy addigra meg gyogyulok vagy bármi ilyesmi igazolni e fogja e ezt a 2 napomat? ( Családtagjaim javasolták ezt az opciót, mivel ők nyaralnak most, hogy nyugi majd elintézzük stb.)

2013. szept. 14. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezzel nem lesz gond. Ha elmondod a háziorvosnak a problémádat hétfőn,Ő fel tud venni visszamenőleg 5 nappal táppénzbe(és fel is fog). Addig feküdjél,igyál sokat,vegyél be Aspirin C-t,... komplexet, használj orrcseppet. Ha vírusos nyavalya,akkor ettől jobban leszel,ha viszont nem javulsz és felmegy a lázad,akkor menj ügyeletre.
2013. szept. 14. 08:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

9.00 nyít a gyógyszer tár, Neocitrán stb már megyek is értük.

Azért láttam rajtuk, hogy értékelték, hogy ilyen állapotban is be mentem. Csak ugye a cégnél még csak 2,5 hónapja vagyok. De nagyon szükség van rám!

2013. szept. 14. 08:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt megértem,de ha most nem pihensz 1-2 napot,valószínűleg romlik az állapotod, és akkor kénytelen leszel betegállományba menni és nem csak rövid időre.

FEKÜDJ,kúráld magad és minél előbbi gyógyulást kívánok!

2013. szept. 14. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!