Solutio antisudorica! Hogyan használjam?
Figyelt kérdés
Most fogok venni és kíváncsi lennék egy két dologra. Sokan mondták hogy csíp borotválás után ezért előtte kell bekenni, az azt jelenti h másnap reggel leborotválhatom és este ha bekenem már nem fog csípni? és hígítást is írtak ha nagyon csípne. Mennyi vízzel kell hígítani?2013. szept. 13. 12:42
1/2 anonim válasza:
Naponta egyszer kell használni mosakodás után, ezért én reggel ajánlom, hogy ne izzadj egész nap, nem éjszakára.
2/2 anonim válasza:
én meg teljesen máshogy ajánlom. én csak hetente 1x használom, mert halál komolyan 1 hétig nem izzadok tőle egy cseppet sem! vagyis 1 hét után kezdek el minimálisan izzadni...
viszont rohadtul viszket és mar amikor használom, ezért hogy ne tegye tönkre a napomat, nekem sokkal jobban bevált, hogy este, fürdés után használom, gyorsan elalszom viszkető hónaljjal és reggelre már se nem viszket, se nem izzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!