Miért fájdul meg a fejem és szemem a baseball sapkától?
Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve hordok baseball sapkát rendszeresen (fullcapet és snapback-et). Több félét, fajtát kipróbáltam már, de akár milyen van a fejemen, 1 perc után el kezd fájni a fejem, és a szemem. Olyan, mint ha nyomná a homlokomat, de viszont méretre stimmel a sapka.. Tapasztalt már valaki hasonlót?2013. szept. 12. 16:50
1/3 anonim válasza:
hm ez érdekes.. szerintem az lehet, hogy a perifériás látásba bezavar és attól a szemed és azon keresztül a fejed megfájdul. Úgy látszik érzékenyebb vagy erre, mint más. Szerintem, ne hordd..
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos akkor is jelentkezik a gond, ha a simlédere hátulra van csapva, nem elől van... :(
2013. szept. 12. 17:32
3/3 A kérdező kommentje:
Most hosszabban teszteltem a viselést hátracsapva, s lehet igazad van, mert most egyáltalán nem fájdul meg se a fejem, sem a szemem...
2013. szept. 16. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!