Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy segítsek nagymamámnak? 14l

Hogy segítsek nagymamámnak? 14l

Figyelt kérdés

Nagymamámat 1,5 hete műtötték, kapott infúziót is, ami nagyon legyengítette.A közérzetével minden rendben van, de a lába nagyon gyenge, nem bír felállni.

Az unokatesómmal tegnap ott voltunk nála, és fogtuk mind a ketten, mert még egyensúlya sem volt, egyszer majdnem el is esett.:(

Hétvégén megyek hozzá takarítani, mivel ő sajnos már nem bír, én egyedül nem merem elvinni sétálni, egy az, hogy nagyon nehéz, ha pedig elesik, ki segít?! Nagypapám viseli gondját, ágytálaz, stb.

Fel szoktam ültetni, és megmaszirozom a lábát.Mondjuk nekem elég nehéz felültetni is, úgy szoktam, hogy a nyakamon összekulcsolja a kezét és felhúzza magát, közben fogom a hátát.Milyen módszerekkel tudom a combját,lábát,derekát maszirozni, hogy legyen benne egy kis erő?

Köszönöm a válaszokat.:)

14/l

2013. szept. 12. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia , nagyon rendes vagy hogy így törődsz a nagymamáddal.

Meg kéne kérdezni a háziorvost nem tudna-e küldeni hozzá gyógytornászt.Te pedig nagyon vigyázz magadra amikor apukámat igy emelgettem nagyon meghúztam a vállam.

Jobbulást a nagyinak, biztos örül hogy ilyen unokája van.

2013. szept. 12. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Az elősző válaszoló elmondta a lényeget. A masszírozás egy dolog,de ilyenkor fontosabb a tornáztatás. Ezt végezhetitek ti(te)is,de nem mindegy hogyan. A háziorvos állapotára való tekintettel adhat javaslatot gyógytornára,fekvőbetegnél házhoz is mennek.
2013. szept. 12. 20:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Most injekciót kap, a pontos nevét nem tudom, erősítő.

Még egyszer köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek.:)

2013. szept. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!