Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az ukrán határ nincs lezárva...

Az ukrán határ nincs lezárva Magyarország felé a virus miatt?

Figyelt kérdés
Nem pánikolok,csak érdekel.
2009. nov. 3. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincsen!
2009. nov. 3. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Olvasd el az indexen a cikket!

Másik: ha a mehikói határt lezárták volna vagy akár csak az amerikai kontinenst, most nem lenne Európában sertésinfluenza. De sajnos nem tették meg :(

2009. nov. 3. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ezen tűnődtem, hogy miért jönnek ide tömegesen vásárolni az ukránok mert nem hiszem, hogy ott nincs semmi patika vagy valami bolt ahol be tudnának szerezni maguknak védő maszkot meg amit akarnak, így legalább simán itt is elterjesztik a H1N1-et. De ha itt lenne valami vírus elszabadulva Magyaro.-on akkor szerintem karantén alá vonnának minket.
2009. nov. 3. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó!

ha utánajártál volna azelőtt,hogy egy lyen helyzetben köpködni kzdesz, tudhatnád,hogy a bepánikolt emberek, a féléves patikai készletet felvásárolták egy hétvége alatt!

Azok akik a családjukat féltik,persze,hogy keresik a lehetőséget ahová még segitségért fordulhatnak. Nemhiszem,hogy egy ilyen helyzetben ilyen stilusban kellene reagálnunk a rászorulók felé, az egyszerű nép nemtehet arról,hogy senki nemvolt képes konkrétan megmondani,mit kellene tenniük. Arról pedig,hogy ki fertőz meg kit,ne tegyünk elhamarkodott kijelntéseket,hiszen Magyarországon korábban diagnosztizálták a H1N1 et...

2009. nov. 3. 18:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor ha az ukránoknál olyan nagy a hiány akkor mennyünk gyorsan és ingyen osztogassuk a hiánycikkeket, csak ha itt nálunk lesz hiány kíváncsi lennék ki jönne ide segíteni nekünk.
2009. nov. 3. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!