Mi okozhatja ezt az érzés a végbelemnél?
Én is szoktam érezni!:( De nem tudom, hogy mi ez?
Talán férgek is okozhatják!
Igen, a 4-esnek igaza van. Nagy valószínűséggel epeférged van, amitől nem kell megijedni.
Legtöbbször a vegyi anyagoktól van az élelmiszerekből. Gyógymódok:
1. térj át teljesen bió és főtt, könnyű étkezésre még akkor is, ha rohanó életmódod van;
2. kezd el inni a piaci-falusi házitejet, ne félj a zsírosságától; - ez nagyon jól tisztítja a májat és az epét is. A heti 2 liter teljesen elég.
3. nagyon jó féregölő teák vannak. Leginkább piacon árulják azok, akik teafüvekkel foglalkoznak, illetve bióboltokban is. Így mondod nekik, hogy: epeféregre. Legtöbbször ez egy nagyon erős, keserű tea és 3szor kell inni egy nap éhgyomorra étkezés előtt. Elég rossz elviselni, de a leghatásosabb;
4. Gyógyszerek közül azok a jók erre, amelyek "metronidazol" anyagot tartalmaznak, ez direkt epeféregre van;
5. nagyon vigyázz, hogy milyen (köz)WC kagylót használsz és nagyon figyelj a kezeid higiéniájára is, főleg kilincsek illetve korlátok fogdosásánál.
Sok egészséget! :)
Márpedig a 6-osnak igaza van!
Epeféregje van és PUNKTUM!
Jaaaaj, neee!
Ez van nekem is! Szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!