Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beöntés. Elrontottam volna?...

Beöntés. Elrontottam volna? Van valami következménye?

Figyelt kérdés

Már régóta ki akartam próbálni, mert azt olvastam, hogy utána sokkal jobb lesz a közérzeted, megkönnyebbülsz. Viszont abba a hibába estem, hogy nem olvastam rendesen utána. Harmoneten találtam egy cikket, ahol azt írták, a legegyszerűbb módja a házi beöntésnek a zuhanyos módszer. Vagyis letekered a zuhanyfejet, odahelyezed, megnyitod egy kicsit a csapot és kész is. Kipróbáltam, nem is volt semmi gond, jól érzem magam. De ahogy most olvasom a szakértői véleményeket, meg a kommenteket mindenhol azt írják, hogy ily módon nagyon veszélyes, mert kilyukasztja a bélfalat.

Ha kilyukad a bélfal azt lehet érezni? Egyszeri kipróbálás után még nem lehet baj belőle?

2013. szept. 10. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha kilyukasztottad volna a bélfalad, akkor az vérezne és fájna.
2013. szept. 10. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Egyébként ha máskor beöntést akarsz csinálni magadnak, akkor vegyél a gyógyszertárba ehhez való eszközt.
2013. szept. 10. 14:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Megijedtem egy kicsit, hogy mi lesz most. Szóval ha kilyukad a bélfal, akkor az fáj? Tehát mindenképp éreznék valamit?

Tanultam az esetből, nem hiszem, hogy magamnak még egyszer beöntést csinálnék.

2013. szept. 10. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem volt nagyon erős a vízsugár, akkor talán nem lesz semmi gond.
2013. szept. 10. 14:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most megnyugodtam egy kicsit. Nem nyitottam ki teljesen a csapot, még félig se. Még egy utolsó, bolond kérdés, és akkor teljes nyugodt leszek. Lehet most enni? Vagy várjak inkább még egy kicsit, hátha még történt valami?
2013. szept. 10. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha csak enyhe volt a vízsugár, akkor az kb ugyanolyan, mint egy beöntés. Egyél nyugodtan.
2013. szept. 10. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:

A zuhanyos módszerrel a víz nyomása a gond. amit ha akarsz, hanem jön.

A nem túlnyomásos módszerrel, ilyen pl a gyógyszertári készlet is, nyugodtan adhatsz magadnak beöntést. Én is szoktam néha magamnak.

Az evéssel nincs összefüggésben. Előtte is, utána is ehetsz. Sőt, ha van hozzá kedved, közben is. :)

2013. nov. 17. 08:21
 8/8 anonim válasza:
100%
Én rendszeresen tisztítom magam beöntéssel, még sosem lyukadt ki semmi...:)
2014. jan. 6. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!