Beöntés. Elrontottam volna? Van valami következménye?
Már régóta ki akartam próbálni, mert azt olvastam, hogy utána sokkal jobb lesz a közérzeted, megkönnyebbülsz. Viszont abba a hibába estem, hogy nem olvastam rendesen utána. Harmoneten találtam egy cikket, ahol azt írták, a legegyszerűbb módja a házi beöntésnek a zuhanyos módszer. Vagyis letekered a zuhanyfejet, odahelyezed, megnyitod egy kicsit a csapot és kész is. Kipróbáltam, nem is volt semmi gond, jól érzem magam. De ahogy most olvasom a szakértői véleményeket, meg a kommenteket mindenhol azt írják, hogy ily módon nagyon veszélyes, mert kilyukasztja a bélfalat.
Ha kilyukad a bélfal azt lehet érezni? Egyszeri kipróbálás után még nem lehet baj belőle?
Köszönöm a választ! Megijedtem egy kicsit, hogy mi lesz most. Szóval ha kilyukad a bélfal, akkor az fáj? Tehát mindenképp éreznék valamit?
Tanultam az esetből, nem hiszem, hogy magamnak még egyszer beöntést csinálnék.
A zuhanyos módszerrel a víz nyomása a gond. amit ha akarsz, hanem jön.
A nem túlnyomásos módszerrel, ilyen pl a gyógyszertári készlet is, nyugodtan adhatsz magadnak beöntést. Én is szoktam néha magamnak.
Az evéssel nincs összefüggésben. Előtte is, utána is ehetsz. Sőt, ha van hozzá kedved, közben is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!