Az Aspirin Protect szedheto orvosi recept nelkul?
Egy eve voltam orvosnal teljes kivizsgalast vegeztek,de semmit nem talaltak a tunetek persze ujra jelentkeztek amint hazaertem a korhazbol rogton a kovetkezo nap.Kisse erthetetlen volt szamomra,hogy miert nem jelentkezteka korhazban a tunetek????Es azota is nap mind nap legalabb egyszer erze a tuneteket...es sokszor kellemetlen,ijeszto.
A tuneteim:
1.mellkasi fajdalom van mikor csak a melkasom kozepen,de van mikor kihuzodik bal oldalra is.Nem allando fajdalom csak egy rovid ideig tarto szuro fajdalom ami tobbszor jelentkezik .
2.Ok nelkuli szapora szivveres nyugalmi helyzetben(100 as pulzus ,olykor magasabb)
3.Eros szivveres erzes
Es folyamatosan attol tartok infarktusom lessz,nyugtalan vagyok ha a tunetek jelentkeznek,olykor remegek a felelemtol.Ezert szeretnem szedni az Aspirint,mert azt mondjak rola,hogy jo erre meg egy ismerosom mondta,hogy a zoldtea is jo szivbetegsegekre,azt is iszom napirendszeresseggel ,
Szia!
Nekem is azok a tuneteim, ami neked volt. Mellkasfajdalom par masodpercig, bar mostanaban mar hosszabb ideig faj. Neked azota kiderult hogy mi okozza? Aspirin protectet szedtel, segitett?
Koszi a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!