Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen betegségeket kezelnek...

Milyen betegségeket kezelnek szteroidokkal?

Figyelt kérdés
egyik barátnőm nagyon meghízott, megkérdeztem hogy mi az oka, és azt mondta, hogy beteg és szteroidokat kap és az "fújta" fel. megkérdeztem hogy mi a baja, mi a betegsége, de nem mondta el.
2013. szept. 6. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg betegségnél alkalmazzák, pl., allergiás asztma, reumás betegségek, autoimmun betegségek, bőrbetegségek, stb.
2013. szept. 6. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem mondta, akkor fogadd el, nem mindenki szeret a betegségeiről beszélni, szerintem ez magánügy.
2013. szept. 6. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Sőt a haldoklóknál is alkalmaznak és nagyon legyengül embereknél is.
2013. szept. 6. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:
és kemoterápiás protokollokban v. szervátültetések után kilökődést meggátolandó. A puffadás egyébként elég jellemző mellékhatása a szteroidoknak.
2013. szept. 6. 15:28
 5/6 A kérdező kommentje:
úristen, hát remélem csak az elsőnek van igaza, és "csak" asztma vagy valami ilyesmi.
2013. szept. 6. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Durvább gyulladásokat is kezelhetnek szteroidokkal, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni!!
2013. szept. 6. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!