Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy alig alszok...

Miért van az hogy alig alszok este, de napközben sem vagyok fáradt?

Figyelt kérdés

Alig alszok szinte, napi 4-5 órát azt is úgy hogy óránként felkelek, szóval így 1 óra-1,5 óra alvás aztán felébredek újra 1-1,5 óra alvás újra felébredek, egész estém így telik....

De napközben nem érzem magam fáradtnak annyira, igaz mostanában semmi fizikai megterhelésem nincs, mert munkanélküli vagyok, így semmi dolgom napi szinten, max 1 órát sportolok majdnem minden nap! 3 hete tart ez így, volt már másnak is hasonló dolga? Napközben nem fekszem le aludni még azt hozzá tenném! Remélem ez nem egy szervi probléma (pajzsmirigy?) De lelki probléma sem lehet mert nem vagyok stresszes, bár az zavar hogy nincs munkám, meg egy kicsit az alvászavar is rátesz hogy ez nem normális, de istenem ha nem tudok végig aludni 6-7 óra hosszát, már meleg tej,citromfű,gyógynövények szedek de azok sem segítenek.

25/F

2013. szept. 6. 10:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Mikor csak magát a kérdést olvastam, a körítést nem, megfogalmazódott bennem a válasz, hogy : mert jó dolgod van, semmit nem csinálsz! És utána meg is magyaráztad, hogy tényleg erről van szó. Nem kell túlbonyolítani az egyszerű dolgokat, nincs kimerülve a szervezeted, pihen napközben is, tehát nem leszel fáradt. Én mikor ilyen cipőben jártam, nem tudtam lefeküdni aludni, úgy kellett rákényszeríteni magam (éjfél után sikerült is), de már hajnalban kukorékoltam. Ezeket a napokat ki kell használni, és élvezni kell. Lehet nem lesz ilyen non-stop pihi soha többé.
2013. szept. 6. 10:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Áh ilyenkor Batman érzem magam, szóval olyan érzésem van hogy bármire képes lennék!:D De inkább már a munkába kéne kamatoztatnom a sok energiámat... Köszi a választ akkor nem egyedi a problémám az a lényeg!
2013. szept. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!