Miért van az hogy alig alszok este, de napközben sem vagyok fáradt?
Alig alszok szinte, napi 4-5 órát azt is úgy hogy óránként felkelek, szóval így 1 óra-1,5 óra alvás aztán felébredek újra 1-1,5 óra alvás újra felébredek, egész estém így telik....
De napközben nem érzem magam fáradtnak annyira, igaz mostanában semmi fizikai megterhelésem nincs, mert munkanélküli vagyok, így semmi dolgom napi szinten, max 1 órát sportolok majdnem minden nap! 3 hete tart ez így, volt már másnak is hasonló dolga? Napközben nem fekszem le aludni még azt hozzá tenném! Remélem ez nem egy szervi probléma (pajzsmirigy?) De lelki probléma sem lehet mert nem vagyok stresszes, bár az zavar hogy nincs munkám, meg egy kicsit az alvászavar is rátesz hogy ez nem normális, de istenem ha nem tudok végig aludni 6-7 óra hosszát, már meleg tej,citromfű,gyógynövények szedek de azok sem segítenek.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!