Véradás utáni belilulást hogyan lehet a leggyorsabban eltüntetni?
Hétfőn voltam vért adni.
Akkor semmi sem látszott. Majd kedden oldalt mellette láccott kissé h lila meg volt egy csík.
Szerdán is, csütörtökön is. (meg fáj picit, de csak picit és akkor ha megnyomom)
Ma látom, hogy a csík kisebbedett, viszont körülötte halványan belilult.
Mikorra múlik ez el? El lehet valahogy múlasztani?
Akkor is 1-2 nap ha csak halványlila?
Azért akarom levinni, mert csúnya.
Szerintem aki vért ad, az az ilyen "hadi sebesülést" viselje büszkén, de ez csak az én véleményem.
Legközelebb véradásnál erősen rányomni a pamacsot és olyan erős kötést kérni rá, amilyet csak lehet. Tőlünk megkérdezik a nővérek általában, hogy nem durva-e, húzzanak-e még rajta. Ez rengeteget számít abban, hogy utána mennyire kékül meg.
Persze ha béna volt aki megszúrt, akkor mindegy. Egy szimpla vérvételtől nyomás ide vagy oda olyan zöld volt a kezem másfél hétig, hogy a pofám leszakadt, ráadásul fájt, félreszúrt a nő, mozgatta a tűt, alaposan megkínoztak. Véradásnál is előfordult tűmozgatás, mégsem lilult meg annyira, ott azért szerintem igyekeznek jobban figyelni az emberre. :)
A lényeg, hogy gondolom már elmúlt, de ne legyél kiakadva miatta, viseld büszkén, megmentettél 3 életet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!