Mért nem változik a testsúlyom?
Figyelt kérdés
17/f vagyok 56 kg kb napi 2kg kaját zsírba vagy szénhidrátba tocsogót eszek meg pl:szalonna,zsíros kenyér,20%os zsírtartalmu cuccokat veszek csak ami olyan.De a súlyom egy kilóval se akar lejjeb vagy feljebb menni .arra is volt példa h zöldségen ,gyümölcsön éltem de akor se ment lejeb a súlyom. se fel se le.cask jó büdösöket fingok ennyit értem el vele:S:Dmit tanácsoltok ? amikor 5 hónapig edzettem kemény fél kilót szettem csak fel=(2009. nov. 2. 15:20
1/2 anonim válasza:
Mivel nagyon gyors az anyagcseréd, nehezen tudsz csak hízni, és akkor is csak pár kilót. Le kell lassítod az anyagcserédet azzal, hogy pár napig (4-5) csak minimális mennyiséget eszel egész nap. Ezzel lelassul a szervezeted és sokkal többet raktároz, utána ha bezabálsz azt is elraktározza és ezáltal 4-5 kilót is hízhatsz. Persze ez nem izom lesz... egyébként idővel (10-15 év) lelassul majd az anyagcseréd és nehéz lesz leállni a zabálással, hogy el ne hízz.
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok 21 évesen. Nem hízok, nem fogyok folyamatosan 70-72 kiló vagyok. És jól mondta az első válaszoló, a gyors anyagcserének köszönhető, de inkább ilyen legyek én azt mondom, mint az ellentéte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!