Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Holnap orvosi vizsga, nagyon...

Holnap orvosi vizsga, nagyon pánikolós vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
lesz vérvétel és még sose vettek tőlem vért.nagyon félek tőle mert egyszer injekció után is elhánytam magam meg mindig rosszul vagyok,hányingerem van,elfehéredek...Nagyon fáj a vérvétel??:S:S:S:S
2009. nov. 2. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
egyáltalán nemfáj a vérvétel. ne nézz oda, és vuigyél magaddal egy dobozh 1005os narancslevet, és vérvétel után rögtön kezdj el inni belőle. ez csökkenti annak az esélyét h rosszul legyél, és elfejheéredj.
2009. nov. 2. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:
milyen narancslevet???
2009. nov. 2. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:

100%-os narancslevet akart írni az előttem szóló.

Amúgy ne félj. Okom nekem lenne félni, ugyanis nekem sosem találják el a vénámat egyből, mert nagyon ugrálós és alig kitapintható. :) De még én is kibírom, pedig én is nagyon elsápadós, rosszullevős vagyok. Megszúr egy picit aztán ennyi, 1 perc alatt leveszi és mehetsz is. Ha szólsz neki, hogy szerinted rosszul leszel utána, hagyja majd, hogy vérvétel után feküdj kicsit, így nem fogsz elájulni.

De nem lesz baj, ne aggódj.

2009. nov. 2. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a narancsleves tanácsot fogadd el, egyébként csináld úgy, ahogy szoktad. Mi a baj azzal? Egész hamar vége lesz, és nem fáj tizedannyira se, mint réges-rég, mikor a nyanyák az arcodat csipkedték... Ha bevált a pánik, akkor maradnia kell, nem? :)
2009. nov. 2. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:
huuu,túlestem rajta és nem is volt annyira szörnyű,de azért elég rosszul lettem..:S
2009. nov. 3. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!