Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meghúztam a hátam? Többi lent.

Meghúztam a hátam? Többi lent.

Figyelt kérdés
Emelés közben meghúztam a hátam és nem tudok hajolni. Régi masszőr ismerősömtől tudom, hogy nem szabad masszírozni, mert csak rosszabb lesz tőle, de nem emlékszem, hogy mit mondott, hogy hova kell vele menni. (Már nem tartom vele a kapcsolatot, hogy megtudjam kérdezni.)
2013. szept. 5. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Háziorvoshoz, vagy ad rá gyógyszert, vagy kapsz beutalót a rheumára, bár oda van amikor 1-2 múlva adnak csak időpontot.
2013. szept. 5. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Szintén így jártam. Pár napos szenvedés után elmentem a háziorvoshoz. Írt fel Cataflam gyógyszert, ami fájdalomcsillapító, és gyulladáscsökkentő.

Mondta, gyógyszer nélkül nem múlik el. Napi 2x1 szem az adagolás.Két nap múlva majdnem tökéletes lettem.

2013. szept. 5. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Inno reuma forte krémmel dörzsölje be valaki napjában háromszor, sokszor ez is segít.
2013. szept. 5. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!