Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudtok a h1n1-rol?

Mit tudtok a h1n1-rol?

Figyelt kérdés
Kérlek mindent írjatok le
2009. nov. 1. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

google jó barátod:)

[link]

2009. nov. 1. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
2009. nov. 1. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Olyan mint a H5N1. A Média riogatása. Influenza minig is volt, mindig is lesz. ha megkapod, vitamin+lázcsillapító. jobb nincs.
2009. nov. 1. 20:33
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Azt, hogy:

-már a csapból is ez folyik

-elvileg nem megbízható az oltás rá

-olyan mint egy sima influenza csak felfújják

-megint paráztatnak most épp Ukrajnával

Amúgy anyám csak "hini"-nek hívja :)

2009. nov. 1. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az orvosom tanácsa megszívlelendő: Ha beteg, HÁEGYENEGY almát! :)
2009. nov. 1. 20:37
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Riogatás.
2009. nov. 1. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Nagyobb a füstje, mint a lángja. Én ismerek olyan embert, aki már túlesett rajta. 3-4 napig lázas volt, gyenge stb, mint a többi influenzánál.

Csak valamiért a média felkapta, hogy legyen sztori...

De ha nem akarod elkapni, akkor megpróbálkozhatsz az oltással. Már 400 000embert oltottak be(engem is, mert nekem ingyen van, de pénzt nem adnék érte :P), eddig semmi "extrát" nem tapasztaltam. De elképzelhető, hogy hatástalan, majd kiderül, de a chip, meg hasonlók, ugyanolyan szenzáció hajhászás, mint az egész H1N1 vagy előtte a madárinfluenza.

2009. nov. 1. 22:34
 8/12 anonim ***** válasza:
25%

Aha, szenzáció hajhászás, riogatás, kivéve azoknak, akik már sajna meghaltak.

Csak ők már nem jönnek ide a fórumra.

A sok okos tanácsadó válasza után kezd jel tájékozódni és olvasd el, hogy is van ez valójában.

2009. nov. 1. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
22:39 - Eddig ahány halálesetről olvastam, mind olyan volt, akinek már volt valami más betegsége, és a H1N1 csak ráerősített az amúgy is meglévő bajra, de egy egyszerű megfázás is ugyanilyen hatással lett volna rájuk, mert eleve olyan betegségük volt, amire a mellék-betegségek ilyen hatással vannak. De nyugodtan félj tovább, ha félsz, az jó a gyógyszergyártóknak és jó lesz azoknak is, akik szenzációra vadásznak, mert ha félsz, idegileg gerjeszted magad, a szervezeted átveszi, az immunrendszered legyengül, és könnyebben kapsz el minden bajt, aztán mindent ráfoghatsz a H1N1-re, pedig csak önnön hülyeséged vermébe estél. És ha már szenzáció, kiderült, hogy Ukrajnában nem az a baj okozta a haláleseteket, amire a mi vakcinánkat kitalálták, nem ez a H1N1, tehát ezellen az oltás mit se ér, mert nem erre váltották ki. Na, most már retteghetsz, mert hiába adatod be az oltást, ha az ukrán mutáció átjön, azellen ez az oltóanyag nem véd.
2009. nov. 1. 23:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Na a fenti válaszokat felejtsd el, mert úgy butaság és veszélyes az összes ahogy van. Eszement baromságok.

Légyszi olvasd el a témában feltett kérdéseket és az ott megfogalmazott válaszokat.

2009. nov. 2. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!