Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Reggelente meg esik hogy...

Reggelente meg esik hogy büdös a hajam, néha akkor is ha az este megmostam. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
rendszeresen mosok hajat (1 max 2 naponta) és nem értem mitől ilyen szagú a hajam, főleg hogy eggyáltalán nem zsíros :((

2013. szept. 2. 22:21
1 2
 11/13 anonim válasza:

Van egy betegség:SHS a neve.Itt olvashatsz róla.

[link]

Ez egy nagyon makacs,egyre rosszabbodó betegség.Rengeteget olvastam utána.Magyar,és külföldi blogokban egyaránt.

Mivel a betegséget gomba okozza,így kívül-belül kezelnie kell az embernek magát.

Amennyiben magadra ismertél a cikkből a következőt ajánlom kipróbálni.

A hajadra a következő pakolást készítsd el:

4 dl vízbe 1 dl 10%-os ecet,ebbe 20 csepp teafa és 10 csepp levendulaolaj cseppet.(Csak 100%-os tisztaságút vásárolj!)

Tedd bele egy vízspriccelőbe!Jól fújd be vele a fejed,majd masszírozd bele!Lehetőleg csak tiszta vízzel mosd le,és ne használj hajszárítót!(Min. 20 percig legyen rajtad ez a pakolás!)

Már 1 hónap után jelentős javulás áll be,ha mellette folyamatosan iszol napi fél liter (minimum) házi!!!! kaukázusi kefírt!

Ehhez be kell szerezned kefírgombát.Csak a kaukázusi jó.Ha küldesz emailt tudok küldeni.

Egyébként az mást is rendbe hoz a szervezetedben.

emailem:floralany@gmail.com

2014. máj. 13. 10:44
 12/13 anonim ***** válasza:
reggel moss hajat :D
2014. dec. 29. 12:16
 13/13 anonim válasza:

Nem bírom felfogni hogyan lehet egy haj büdös.

Nektek már minden büdösnek tűnik ebben a rohadt szuper modern világban ami nincs befújva egy tonna dezodorral; még az is aminek egyszerűen csak megvan a maga természetes illata mint például a bőrünk...

A KAKA- na az valóban büdös. De a haj szerintem nem tud az lenni. Néha tudni kell különbséget tenni jó és rossz között.

Ha pedig mégsem akarod, hogy "büdös" legyen a hajad, akkor mosd meg valami full illatos samponnal. Tele van a piac illatosabbnál illatosabbal, még két hét után is érezni lehet az illatukat a hajon

2020. júl. 11. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!