Mitől lehet az erős hajhullás, és mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Már egy pár hónapja rettenetesen hullik a hajam, már szedtem Eurovit szépségvitamint is, de semmit nem használt, hallottam hogy vashiánytól is lehet, vas pezsgőtablettát is szedtem és még mindig hullik. légyszi segítsetek hogy mit tudok ellene tenni! kezdek kétségbe esni, nekem sosem hullt a hajam:S2009. nov. 1. 20:03
1/3 anonim válasza:
Gyógyszereket, tablettákat felejtsd el! Csak több bajt okoznak. Menj el a háziorvosodhoz, biztosan ki fogja deríteni az okát, mivel rengeteg oka lehet.
2/3 anonim válasza:
nem elég a pezsgötabletta akörzeti orvos ir fel neked másat amugy az erös fogyokurátol is hullhat meg ideg alapon is amugy egy nap 100 hajszál az természetes.
3/3 A kérdező kommentje:
de nekem csak a hajmosásnál van vagy 100 hajszál:S:S
2009. nov. 1. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!