Ficamról érdekességek, érdekes sztorik, stb?
Hát én csak rándulással tudok szolgálni :D
A nyáron egyik este végre elmentem már bulizni. Ritkán szoktam eljárni, jól érztem magam, volt is már bennem egy kicsi.. nagyban táncolok, vigyorgok barátnőmre, mikor kattan a térdem, és már a földön is vagyok...miután elismételtem százszor h KIMENT A TÉRDEM(elsőre is hallották csak hát nem fogtam fel :D)valahogy felhúztak és elvonszoltak egy székig.
Visszagondolva fogalmam sincs, hogy utána én hogyan tudtam még annyit járkálni, sőt még fontolgattam, hogy viszamegyek táncolni. Közrejátszhatott h nem voltam még józan, és szerintem ezért sem éreztem akkora fájdalmat..BEZZEG A KÖVETKEZŐ NAP! Gondolhatod, h mennyire bírtam terhelni a rákövetkező pár hétben/(hónapban) a lábam, mikor a frissem sérült térdemmel végigmászkáltam egy éjszakát. Pár nap múlva ilyen kis göröngyöket is észrevettem a térdemben, amikhez olyan érzés volt hozzányúlni, mint mikor bevágod a könyököd és lezsibbad az egész karod :D
Szóval megérte jól érezni magam. Igaz volt már több hasonló esetem is, de ez után még mindig nem tökéletes a térdem..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!