Ha valakinek az egyik tüdeje daganatos, ha semmi kezelést nem fogad el, milyen kilátásaik vannak?
Sehogy nem lehet elfogadni. Ezzel együtt kell élni.
Én is dolgoztam daganatos osztályon, sok ilyet láttam már és azt kell, hogy mondjam, ha az orvosok azt mondták nincs esély, akkor igaza van a testvérednek, hogy nem fogadta el a kezelést.
A család csak abban tud segíteni, hogy az utolsó időszakot minél boldogabban élje meg. Csinálja azt amit szeret és legyen azokkal akiket szeret.
Sajnálom a testvéred. Mamámnak is így volt, kivették a fél tüdőt, gyógyszereket stb-t kapott, teljesen legyengült, a végén már csak feküdt a kórházban, szörnyű fájdalmai voltak. 1 év alatt elvesztettük.
Ha nincs mit tenni, és ő úgy döntött, nem akar élete hátralévő részében így élni(kihullott haj, kórházi kezelések), az az ő dolga, neked el kell fogadnod, és támogasd, szeresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!