Szerintetek normális ez így? (bővebben)
13 éves lány vagyok, és kíváncsi vagyok, hogy ti (elsősorban lányok) mit gondoltok a 160cm-emhez és a hozzá párosuló 43kg-omhoz. Nagyon kevés, vagy pont jó?
Félre ne értsetek, nálam az alkati kérdések egyáltalán nem mérvadók, és hidegen hagynak. Azt is tudom, hogy még változhat. Sőt, változni is fog, de nagyon sokszor néztek már fiúnak szemüveges emberek szemüveg nélkül, úgy, hogy tőlük 2 méterre álltam. (ja, lehet, hogy kifelejtettem az "önéletrajzból", hogy mellem sincs? :D) Mondjuk ezt nem is csodálom, a korombeli csajok kinézete miatt...kíváncsi lennék mások, főleg idősebb lányok meglátására, saját tapasztalatukra, és előre is köszönöm.
Lehet, hogy ilyen nehéz manapság normálisnak lenni? O_O
Szerintem nem meglepő, ha mellette rövid, fiús hajad van. És ha még hozzá fiús cuccokban jársz.
Talán öltözz kicsit nőiesebben, attól hogy kicsi melled van (vagy még nem látszik), attól még lehetsz nőies! 13 évesen még nekem se látszott, és most se valami nagy :) De öltözz csinosabban, növeszd meg a hajad, hordj lányos színeket, stb. (de csak akkor, ha zavar, ha néha fiúnak néznek :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!