Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A szemem alatt nagyon átütnek...

A szemem alatt nagyon átütnek (kéklenek) az erek. Hogyan lehet ezeket eltűntetni? Kérlek írjatok vmit, mert nagyon zavar!

Figyelt kérdés
A szépség kategóriában nem kaptam értelmes választ, gondoltam, hátha itt. Fiatal vagyok és amúgy szép a bőröm, ezért nem akarok sminkelni semmiképpen. A szemem se igazán karikás, ez az egyetlen problémám. Valamit csak lehet csinálni. Olvastam, hogy a szőlőmagolaj esetleg jó lehet erre. Bárminek örülök, valami gyógyszertári dolognak, vagy csak valami trükknek, ami halványítja, csak kérlek ne írjátok azt, hogy semmit nem lehet ez ellen tenni, mert nem hiszem el, hogy manapság ne lenne erre valami megoldás.
2009. okt. 31. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Menj el egy patikába és kérdezd meg mit ajánl a patikus.

14/L

2009. okt. 31. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy végignéztem az ilyen méregdrága krémeket, amiket rám akartak sózni, de mind táskák ellen voltak, vagy szem alatti sötét karikákra, szemráncokra, stb. A csaj meg semmit nem tudott, olyat meg nem veszek meg, amire nincs konkrétan ráírva, hogy erekre van. Ráadásul már nagyon sokan mondták, hogy ott vékony a bőr és ezzel nem lehet mit csinálni, de hát hogy lehet ez? Amikor férfivá lehet már operálni egy nőt és fordítva?!! Nem hiszem el, hogy ilyesmire nincs valami!
2009. okt. 31. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is látszott sokáig és azt mondták, hogy vashiány miatt van, tehát pótoltam és elhalványodott. Mivel engem még így is zavart ezért vettem rá egy drágább krémet a gyógyszertárba és az segített. Sajnos csak ezt tudom javasolni. Ha a gyógyszertárban ahol voltál kevésbé értenek hozzá menj a háziorvosodhoz vagy keress egy másik gyógyszertárat, biztosan van több ahol laksz. Van megoldás ;)
2009. okt. 31. 21:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Isten(nő) vagy! :D Nem emlékszel véletlenül a krém nevére? Nem akartam végig járni az összes patikát bp.-n, ha nem muszáj ;)Vaspótláshoz meg nézzek utána, hogy milyen kajákban van és vegyek valamilyen vitamin tablettát? Vagy van külön vastabletta? Tudtam én, hogyha lehetnék férfi, akkor lehetnék értelen is! Jipijó
2009. okt. 31. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

szia.

bár nem az eredeti kérdésedre adok választ.

igen van vastabletta, de orvossal egyeztess.

2009. okt. 31. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:
tehát csak receptre van?
2009. okt. 31. 21:48
 7/7 anonim válasza:
alapozo ,korrektor :)
2009. nov. 1. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!