Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom, ha ropogta...

Lehet valami bajom, ha ropogtatom a nyakam?

Figyelt kérdés
Néha, heti 1-2x de van, hogy napi 1x ropogtatom a nyakam. Így megfogom, és így kb. 90 szögben elhuzom a kezemmel mindkét irányba. És így ugrálnak a nyakcsigolyák(azt hiszem) Azért szoktam, mert jó hallani. Mintha törnének a csontjaim. Tudom rossz szokás. De, lehet belőle valami bajom? Fájni fog később a nyakam?
2009. okt. 31. 17:34
 1/7 A kérdező kommentje:
90 fokos szögbe kicsit ráhuzok kézzel, de nem anyira, hogy fájjon*
2009. okt. 31. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Én úgy hallottam hogy igen.De az hogy nem tudom pontosan.

Én naponta min.4× ropogtatom. MÉG nincs bajom. :)

2009. okt. 31. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ízületeket teljesen tönkreteszed. Aztán egyszer majd elesel és egy egyszerű ízületi sérülés helyett kitörik a nyakad.
2009. okt. 31. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem mesélte egy osztálytársam - aki szintén ropogtatja a nyakát, de ő nem kézzel -, hogy egy srác a vonaton úgy halt meg a vonaton, hogy kitörte a saját nyakát, úgy ahogy ti ropogtatjátok.

Nem lehetett kellemes.

2009. okt. 31. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:
:S Akkor leszokom róla! Arról hallottam, ha az ujjamat töröm, akkor remegni fog. De, akkor ezis káros :S
2009. okt. 31. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igen az ujjaid remegni fognak, Én is ezt hallottam. Leszokni pedig nehéz lesz. Én már próbáltam, sajnos nem jött össze :S

2009. nov. 1. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a gerincemet szoktam elalvás előtt kiropogtatni. Igyekszem leszokni róla, de nem könnyű.
2011. júl. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!