Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit ajánlasz aranyérre?...

Mit ajánlasz aranyérre? Szoptatok még.

Figyelt kérdés
A terhesség alatt is kijött, de nem volt ilyen kellemetlen mint most. Most már tényleg nagyon fáj, vérzik is és már nem csak székeléskor szenvedek tőle, már ülni sem nagyon tudok miatta. :S
2009. okt. 31. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem mész orvoshoz könyörgöm??? :-(((((
2009. okt. 31. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is menjél el orvoshoz., de én tudnám ajánlani a Doloprock végbél kenőcsöt, de ezt orvos írhatja fel asszem..
2009. okt. 31. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi Doloproct*
2009. okt. 31. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Körzetihez mennyek? Vagy van külön orvos aki ezzel foglalkozik? Lehet, hogy hülye kérdés, de sosem volt még ilyen problémám és nem tudom kihez fordulhatnék.
2009. okt. 31. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, elsőnek keresd fel a háziorvosod, aztán ő majd tudja, hova kell beutalót adni vagy lehet, hogy ő ír fel rá valamit. (1.)
2009. okt. 31. 14:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Először a háziorvoshoz menjél, megfogja nézzni.. és akkor add rá kenőcsöt vagy gyógyszert, Tegyél a lavorba kamillát, és ülj bele 10-15 percig .. Jobb lesz utána..
2009. okt. 31. 14:31
 7/8 igabcsy ***** válasza:

Nekem 15 év után épp a nyáron jött elő újra az aranyerem, és sokkal rosszabb, fájdalmasabb volt mint amire anno emlékszem.

Ekkor néztem utána az interneten, és tudtam meg, hogy van belső és külső aranyér, és hogy mi a kettő között a különbség.

Nekem külső aranyerem volt, tehát a végbélen kívül kemény és nagyon fájdalmas csomó, amelyhez még hozzáérni is fájdalmas volt. Sajnos nagyon elhúzódott, mert nem tudtam orvoshoz menni, ugyanis a város egyetlen valamire való proctológusa éppen szabadságon volt.

Eleinte a régi jól bevált Reparonnal kezdtem, de most nem segített. Ezt követte a Mastu kenőcs, de ezzel sem lett jobb.

Miután eltelt jó másfél hét, és már azon voltam, hogy elmegyek akár egy másik városba is orvoshoz akkor a gyógyszerész ajánlotta a Hemoclin gélt, és a Detralex tablettát ( mindkettő vény nélkül kapható a patikában).

A Hemoclin gélt én is ajánlani tudom, mert nagyon-nagyon sokat segít a fájdalom enyhítésében.

A Detralex tabletta pedig belsőleg segített azáltal, hogy meggátolta a vénák tágulását.

Csak az a baj, hogy ezt a tablettát nem ajánlják szoptatás alkalmával. (csak azért írtam le, hogy ha másnak aranyeres problémája van, akkor tudjon róla, hogy létezik ilyen tabletta.)

Ha makacsul nem akar múlni, akkor tényleg menj el orvoshoz. De addig amíg nem kapsz időpontot, vegyél egy HemoClin gélt. Csodát ne várj tőle, de az biztos, hogy a fájdalmon azonnal és nagyon sokat segít.

2009. okt. 31. 14:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :)
2009. okt. 31. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!