Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az inzulin termelésem többször...

Az inzulin termelésem többszöröse?

Figyelt kérdés
Eredetileg a súlyom miat mentem el orvoshoz, mert túlzottan el vagyok hízva .A vérvétel leletei alapján az inzilin termelésem több mint a háromszorosa a normálnak
2013. aug. 27. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Inzulinrezisztencia. Kezdődő cukorbetegséget jelent.
2013. aug. 27. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Mennyit mozogsz? Az izmok inzulin nélkül is felveszik a cukrot, és akkor talán a saját termelésed is visszafogottabb lesz, ha naponta végzel állóképességi mozgást, legalább fél- háromnegyed órát. Erősségét tekintve "amiben megizzadsz"
2013. aug. 27. 14:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Elég keveset, mert anyira kövér vagok, hogy már iszonzatosan fáj járás közben a bokámban lévő izom. Mikor még kicsit vékonyabb voltam akkor napi 2-3 órát sétáltam, de most már csak nagyon keveset bírok sétálni
2013. aug. 27. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van. Kezdődő cukorbetegséged van. Hát ez most hülyén fog hangzani, de fogyj le. Sportolj, én az úszást és a biciklit/szobabiciklit javaslom. Ne egyél sok szénhidrátot, kenyér, krumpli, tészták, sütemények, hanem zöldségeket és sovány húst igyekezz fogyasztani. Érdemes lenne egy diabetológus, és egy dietetikus véleményét is kikérni.
2013. aug. 27. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Az orvos nem írt fel metformin hatóanyagú gyógyszert? Bizonyos esetekben a diéta és sport önmagában nem elég.
2013. szept. 2. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!