Ez lábgomba lehet?
Figyelt kérdés
Már kb. Egy hónapja elkezdett felszakadni a bőr a kislábúzánál, a tűrődésnél. Akkor nem nagyon törődtem vele, csak most néhány napja vettem észre hogy kb a fel talpam lehámlott már. Ez lábgomba lehet? Ha igen, mit tegyek?2013. aug. 27. 10:29
1/5 anonim válasza:
Mi az a kislábúza és a tűrődés? :D
Egyébként ha csak hámlik, az nem feltétlenül gomba, az szokott viszketni is. Hámlás pl. attól is lehet, ha sokat gyalogolsz, vagy akár teljesen spontán is. Nekem is szokott. Ha viszket vagy kellemetlen szagú, akkor lehet gomba.
2/5 A kérdező kommentje:
* kislábujj bocsi telefonról vagyok , ez a pedektiv írás műve
a tűrődés pedig a ránc, a hajlat a lábfej és a lábujj között
köszönöm a választ , nem viszket, remélem igazad van :)
2013. aug. 27. 11:44
3/5 A kérdező kommentje:
* kislábujj bocsi telefonról vagyok , ez a predektiv írás műve
a tűrődés pedig a ránc, a hajlat a lábfej és a lábujj között
köszönöm a valaszt , nem viszket, remélem igazad van :)
2013. aug. 27. 11:45
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj nekem is pont ilyen és nem gomba.
5/5 A kérdező kommentje:
aki olvassa ezt, szolok hogy vegul labgomba lett a hamlasbol, szoval vigyazzatok, mert rohadt faraszto a kezelese es mar nagyon elegem van belole. Aki teheti oblitse ecetes vizben a labat hogy ne kapja el!
2013. okt. 5. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!