Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvászavar milyen természetes...

Alvászavar milyen természetes alapú gyógyszerek vannak?

Figyelt kérdés
5 napja elég vegyesen alszok, ma semmit se aludtam szinte! Egész nap forgolódók de nem tudok aludni, direkt este 9-kor feküdtem le gondoltam majd éjfél fele sikerül de nem!:S Vérnyomásom rendben van!
2013. aug. 27. 03:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Én olyankor veszek egy zuhanyt, készítek egy citromfű teát (már maga az illata, a teázás folyamata is megnyugtató és a citromfű természetes nyugtató), meditálok, relaxálok egy kicsit, sokkal nyugodtabb vagyok és nem zakatol az agyam.

Sokszor ennyi elég is ahhoz, hogy el tudjak aludni.

Ezeket is megpróbálhatod, egy esélyt adhatsz neki. Ha a nappal felgyülemlett feszültség miatt nem tudsz aludni, akkor legfeljebb erős altatóval fogsz tudni elaludni. Viszont ha teszel a lelki békédért akkor a gyógynövényekkel fokozni tudod a hatást és fordítva.:) citromfű teát bármelyik drogériában kapsz, sőt tescoban is. Kipróbálhatod a Valeriana Relax nyugtatózselét is.

2013. aug. 27. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!