Az alábbi csúcsképességek közül ti melyiket választanátok, ha csak egyet lehetne?
láthatatlanság, időutazás, gondolatolvasás, szuper gyorsaság, telekinézis, jövőbelátás, gyors regenerálódás, teleportálás, lánggyújtás, szikráztatás, termogenezis
(a telekinézis ugye az, hogy mindenféle testet mozgatsz az elméddel, tehát magadat is, vagyis ha tudsz telekinézist, akkor tudsz repülni is
lánggyújtás alatt azt értem, hogy pusztán az akaratoddal tüzet hozol létre, persze az téged nem éget meg
szikráztatás: villámokat, elektromosságot szórsz a kezedből
termogenezis: bárminek megváltoztathatod a hőmérsékletét, ha hozzáérsz)
nekem a telekinézis kéne
azért nem kéne egyik sem mert akkor nem tudnák normális életet folytatni
de ez mesevilág ott kéne de ez a való élet ide nem való ilyen
kedves 3:30
beleírtam a teleportációt
az egyik jobb,mint a másik :) de hálistennek' ezek a dolgok nem léteznek az ember elég buta ahhoz hogy ezeket a dolgokat a javára fordítsa,káosz lenne és még több rossz dolog! :)
egyébként mindenféleképpen időutaznék mert a többi lehetőség ehhez képest semminek tűnik,(tüzet gyújtani egyszerű gyufával is lehet,vagy gondolatolvasni is arckifejezésből.., láthatatlan sem lennék.., repülni is tud' már az ember;) viszont az hogy különböző korokban ismerni a világot az embereket ott lenni és nem könyvekből olvasni na az maga lenne a csoda!
fantasztikus lenne látni az elődeinket,rengeteget lehetne tanulni belőle, sokmindent ki lehetne próbálni látni pl. a háborúkat vagy a híres történelmi személyeket előben! ( nem pedig a mai celebeket'..)
...ennyi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!