Ez most mitől lehet? :S
Figyelt kérdés
3-4 hónapja állandóan fáj a fejem [már háromszor voltam vérvételen, és nem derült ki semmi] és kb. 2 hónapja a fülem, de úgy, hogy voltam már vele 2 orvosnál...az egyik háromszot leszívta és mondta, hogy nincs gyulladás. Aztán elmentünk egy másik orvoshoz, ő meg azt mondta, hogy külső hallójáratgyulladás. Tett a fülembe gyógyszeres csíkot, amit másnap ki kellett szednem, majd felírt egy fülcseppet [Garasone]. Aztán egy ideig jó volt, de megint visszajönnek ugyanazok a tünetek.
El van duuglva az orrom, mert allergiás és asztmás vagyok...lehet, hogy attól van?
[csak a bal fülem fáj és a bal 'orrészem' van eldugulva. :s]
2009. okt. 29. 19:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!