Vért hánytam?! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Elég sok ideje járok futni eddig (ilyen jellegű) probléma nem volt vele, de ma vért "hánytam" (kis mennyiségben)
Mi lehet az oka..?
15l
2013. aug. 21. 20:07
1/3 anonim válasza:
Sok oka lehet..milyen volt pontosan? Fekete,kávézacc szerű, friss piros? Mindenképp menj el egy illetékes belgyógyászatra. Ki kell vizsgálni, mert nagyon komoly baj lehet belőle. (belgyógyászaton dolgozom, sok ilyennel találkoztam).
2/3 anonim válasza:
Biztos h ver volt? Nem ettel, ittal valami pirosat? Az igen komoly dolog ha vert hanysz, lehet belsoverzes, tumor.... Bar 15 vagy, de akkor is orvoshoz fordulnek a helyedben, amilyen gyorsan csak lehet, es szolj a szuleidnek, ők majd megmondjak mit kene tenned, nem gyk-n diagnosztizaltatni magad! :/
3/3 A kérdező kommentje:
Csak vizet ittam enni meg nem nagyon eszek pár napja mert egyszerűen nem tudok..ma fehér szőlőt meg pár szem burgonya chipset tudtam letuszkolni..
Orvoshoz nem nagyon akarok menni.. (holnap 2 fellépés, szombaton 3 szóval itt kell lennem..)
2013. aug. 21. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!