Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valaki férges és a végbélén...

Ha valaki férges és a végbélénél vannak akkor mindenféle képpen van viszketés?

Figyelt kérdés
Én nem érzek semmilyen viszketést és nem is fogyok viszont valamelyik nap székeléskor valami hosszu cérna vékony akármi volt a székletnél de nem mozgott meg nem is nézett ki úgy mint egy féreg. Egyaltalan hogy néz ki egy féreg? Ás akkor az mi lehetett?
2009. okt. 29. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Eddig csak 1 félét láttam a gyerekeimnél. A székletükben volt pici vékonyka fehér kukacszerű valami és mozgott. A háziorvos adott rá tablettát
2009. okt. 29. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Többfajta féreg van,én már láttam ilyen apró cérnaszerű kisférgeket,amik kimásztak a végbélhez és szörnyű viszketést okoztak,és láttam már olyat is mind egy rendes földigiliszta,csak éppen rózsaszín volt,és kb olyan hosszú is és a széklettel távozott.Szóval szerintem,hogy megbizonyosodj,végeztess székletvizsgálatot,meg esetleg vérvizsgálatot is,mert ezt így kitalálni nem lehet,amúgy is néha nem árt megnézetni,van akinek semmi panasza,se tünet,mégis akkor derül ki hogy van még egy-két háziállata :))
2009. okt. 29. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!