Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fél mindenki annyira a...

Miért fél mindenki annyira a gipsztől?

Figyelt kérdés

Nekem semmi különösebb bajom nincs vele (lábam van térdig járógipszelve), néha dörzsöli a bokám, de azonkívül rendesen elvagyok vele. Nem viszket, tudok vele normálisan menni, társaságban jó téma. Persze örülök majd ha leveszik, de ahhoz képest ahogy rémisztgettek vele, semmi különösebb bajom nincs vele. Fürdeni is tudok normálisan, egyszerűen a gipszelt lábam nem teszem bele a kádba.

Másnak miért volt olyan rettentő?

2013. aug. 21. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az ijesztő az volt benne, amikor levették. Azzal a tompa, fém bigyóval benyúl a bőr mellett és elkezdi szétszaggatni egy vonalban a gipszet, így vették le. Én arról hallottam rengeteg hülye sztorit, hogy majd ezzel meg fogják csípni a bőröm, mert nem vigyáznak és barbár módon szedik le, de semmi ilyen nem történt. De amúgy nincs baj a gipsszel, szerencsére már régen kellett használni.
2013. aug. 21. 11:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem egyszer gipszelték a lábam (bokáig), csupán az volt nagyon kellemetlen, amikor rátették, mert valamitől tűz forró volt... Már majdnem bőgtem. :)
2013. aug. 27. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Vagyis na:

Nekem egyszer gipszelték a lábam*

2013. aug. 27. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!