Miért fáj a mellkasom?
Figyelt kérdés
nagy fáj BAL oldalt a mellkasom. mintha szívem szúrna vagy hasonló.. és kisugárzik a vállamba és a bal karomba.2013. aug. 19. 06:23
1/7 A kérdező kommentje:
kihagytam 16/fiú.
2013. aug. 19. 06:26
2/7 anonim válasza:
Ez legtöbbször idegi alapon van ebben a korban, de szerdán menj el a háziorvoshoz, egy kivizsgálás nem árt.
3/7 anonim válasza:
Ha már voltál vele orvosnál, akkor pszichés oka van, a szúró érzés sokaknál előfordul.
4/7 A kérdező kommentje:
voltam vele igen. de nem nagyon vizsgált meg. de ő is erre fogta bár kétlem. sokszor alig kapok levegőt. meg fáj a mellkasom. meg minden komoly tünetem van
2013. aug. 19. 08:29
5/7 anonim válasza:
Akkor pánikbetegség, ha az orvos nem küldött további vizsgálatokra, akkor biztos nincs szervi bajod, csak sok a ráérő időd magaddal foglalkozni, gépezés helyett menj sportolni.
6/7 anonim válasza:
Okozhat mellkasi fájdalmat a gyomorsav is.Én refluxos vagyok,ami azt jelenti hogy sokszor visszafolyik a nyelőcsövembe a sav és nekem is fáj a mellkasom,sőt sokszor olyan tüneteket produkál mintha szívinfarktusom lenne.Vagy a szorongás is előidézheti.Az a biztos ha csináltatsz egy szív ultrahangot és akkor megnyugszol hogy nincs szervi bajod.Én is ezt tettem.
7/7 A kérdező kommentje:
és ha mégis van? .. (voltam már kardiológián kb. fél éve. )
ott minden negatív lett.. semmit nem találtak. akkor ekg is volt. vérnyomásmérés. stb. de minden negatív lett.
2013. aug. 19. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!