Ha jövő szerdán elmegyek AIDS-szűrésre, hány nap alatt lesz meg az eredmény?
Figyelt kérdés
Azért szeretném megcsináltatni, mert nemrég tűnyomokat láttam a barátom karján, valószínűleg intravénás drog nyomai voltak, és nem vagyok biztos benne hogy steril történt-e a művelet...2013. aug. 18. 19:48
1/5 anonim válasza:
Van, ahol már aznap, de általában 1 hét.
2/5 anonim válasza:
remélem, nem csak HIV-re szűretsz, hanem pl hepatitiszre is
3/5 anonim válasza:
sajnos van tapasztalatom. De én igazából hipoander vagyok, aki szexuáisan aktív:) Nah szoval 2 vállasztásod van: 1 fizetsz (kb 10000-ezer: Centrum Lab KFT szinte azonnal van eredmény, vagy ingyenesen akkor1.1,5 hét. De no para: 1000fetrözöttet regisztréltak orszégosan és max 5000 lehet. Szexuális úton mindösze 1% esélyed van (mégha védekezés nélkül is vagytok eggyütt egy fertözöttel) hogy meg fertözödsz..... esetek nagy töbsége ilyenkor is anális szex (nemvéletlen a melegek betegsége). Az tény hogy tüvel sokkal nagyobb esély van a fertözödésre (véráráamból- véráramba). De ígyis elenyészö, az meg hogy teis elkaptad.... gyak. esélytelen. Mindenképp várj 2 hetet mert azután lehet csak bármit is kimutatni. Sokkal nagyobb baj hogy a pasid Drogozik....... Rem segítetem:)
4/5 A kérdező kommentje:
Lehet tenni valamit annak érdekében hogy még aznap megkaphassam? Mert nem szeretnék egy hétig rettegni hogy mi van ha pozitív, bár nem hiszem, csak biztosra szeretnék menni mégis. Miskolcon az ÁNTSZ-nél pl. készen lehet aznap?
2013. aug. 18. 20:03
5/5 A kérdező kommentje:
Igazából tavaly volt egy eset, amikor használt tűvel szúrtak neki, azután negatív lett a tesztje, de nem bízom benne, mert most azt mondta h vérvételen volt, de én arról papírt pl. nem láttam...Ezért aggódom, bár szerintem van annyi esze, hogy steril tűvel csinálta, meg már elvileg 3 hete tiszta.
2013. aug. 18. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!