Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Torkomnál kinövést érzek?

Torkomnál kinövést érzek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kicsit furcsa lesz amit irok dfe kell hogy megértsétek nagyon rosszul esett egyik nap az étel amit elfogyasztottam nagyon nehezen tudok hányni és hiába pihentem nem segített azt mondta mamám kicsit dugjam le az ujjam és hátha hányok megkönnyebbülök és ott akkor éreztem ott a nyelvemnél ilyen kis kinövést...nem fáj a torkom meg ilyesmi...szerintetek lehet hogy torokrákom van? igazából nem szoktam lenyulkálni magamnak nem tudom mi az ott mióta van ott de kicsit megijedtem szerintetek nagy baj van?
2013. aug. 17. 19:48
 1/3 A kérdező kommentje:
torkom alatt
2013. aug. 17. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát pontosan merre volt? Lehet, hogy csak a nyelvcsapod. Vagy ádámcsutka?
2013. aug. 17. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:
hát már jóla torkom alatt mintha elválasztaná a csövet a torkomnál aza kinövés ott a nyelőcsőnél...azt hiszem
2013. aug. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!