Görcsöl a hasam ráz a hideg és láz? További lent
Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap este eléggé elkezdett fájni a fejem és éjjel/hajnalban arra ébredtem fel hogy nagyon ráz a hideg és hogy hőemelkedésem van (37,7) alig tudtam elaludni de mikor felkeltem délelőtt kicsit felment a lázam 38,3 ra és inkább elmentem orvoshoz, de sajnos nem tudott ő sem mondani semmi konkrétat cask írt ki lázcsillapítót.. De ma eléggé elkezdett görcsölni a hasam is vagyis ha pontosan fogalmazok szinte kibírhatatlanul már akkor talán kicsit enyhül ha felülök :s ez mitől lehet és mit tehetek? A lázam már enyhült azóta de viszont a hasam nagyon görcsöl :/ 16/F2013. aug. 16. 19:20
1/1 anonim válasza:
Hát mindenesetre mégegyszer vissza kellene menned az orvoshoz. Az én fiam is igy volt, igaz már régen, de addig vizsgálták, küldözgettek,mig PERFORÁLÓDOTT A VAKBELE, hajszálon múlott az élete!!!Akkor 11 éves volt.Ha nem lettünk volna erőszakosak és határozottak, tragédia lett volna a vége!!!!!!Jobbulást, majd ird meg mi lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!