Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor jön már meg?

Mikor jön már meg?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és már minden barátonőmnek megjött, nem is egyszer nekik már rendszeres is úgy nagyjából:( már nagyon várom hogy megjöjjön mert, olyan érzés mintha kilógnék a sorból. Van egy pár lány akik még egyáltalán nem fejlődtek meg semmi, de engem akkor is zavar és nem mondhatom azt sem hogy már megjött, mert mi a sulinkba évente megyünk vizsgálatokra 3-sával és ott ezt is kérdezik és ott csak nem hazudhatok! És már félek, hogy talán nem is fog megjönni, pedig tudom, hogy még nem kéne :( Amúgy fejlett vagyok a lb-nél nagyobb is a mellem, de neki már megjött. És szőrös is vagyok ahol kell, de még sem!

2013. aug. 16. 13:56
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ez normális, kinek mikor hogy, ismerek olyan valakit, akinek már 11 évesen volt, de van olyan, akinek csak később, szerintem ez teljesen természetes. Ha viszont nagyon zavar, fordulj orvosi segítséghez, esetleg lehet hogy nemi-hormon zavarod van.
2013. aug. 16. 21:08
 2/2 anonim válasza:
te idióta vagy, ha az zavar h nm jött meg, szard le a többieket és élvezd h nm kell ezzel is törődj...
2013. aug. 18. 15:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!