Zöld teát mennyivel evés után igyam, hogy biztosan meghajtson?
vannak akiket meghajt, de általában azokat, akik hajlamosak rá, legalábbis fórumokon ezt olvastam róla. DE körülöttem, akik zöld teáznak inkább székrekedésre panaszkodnak, magamon is ezt tapasztaltam ://. ezekhez hozzákell tenni, hogy ezt a "hatást" kifejtse valószínű 1-2 litert kell inni, a japánok ezzel szemben 1-2 csészét isznak, ami nem hiszem, hogy jár ilyennel.
a zöld tea leginkább vízhajtó hatású, nem hashajtó.
miért akarod hogy meghajtson? székrekedésed van? mert vannak direkt hashajtó teák, pl a csalántea elég hatásos, de vannak más módszerek is, mert a gyógyteákat nem lehet hosszútávon fogyasztani.
Engem van hogy meghajt :)
Anyukám nagyon hajlamos a hasmenésre, ha kólát iszik és utána fagyizik, már az is halálos párosítás neki... Nemhogy a zöld tea!
És igen, azért szeretném hogy segítsen. Viszont csalántea meg ilyesmi nincs itthon. És a zöld tea be szokott jönni, csak nem tudom mikor kell hozzá ezt innom. Gondolom nem rögtön evés után, mert akkor még nem emésztettem meg a kaját... Nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!