Lehet hogy eltört az orrom?
Figyelt kérdés
Kb fél éve egy edzésen ütköztem a védővel és elferdült az orrom na meg persze fájt is nagyon abban a pillanatban és vérzett is azóta elég sokszor piszkáltam az orrom hogy jó legyen mert elég rossz a tükörbe nézni igy. A porcot is nyomkodtam hogy jó legyen. Ezzel sztetek kell menni balesetire hogy visszaállitsák vagy később lehet-e baj belőle2013. aug. 13. 22:14
1/2 anonim válasza:
Ha eltört volna akkor jobban fájt volna, nem bírtál ki volna doki nélkül fél évet (tesómnak tavaly előtt tört el, tudom hogy az milyen). max azt tudom elképzelni hogy egy picit elferdült, de ez esztétikai kérdés. elviheted dokihoz ha akarod, de valszeg nem tört el az orrod:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi am sztem se tört el de majd ünnepek után elmegyek dokihoz :D
2013. aug. 19. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!