Mitől lehet az, hogy kevés székletem van, de akor is híg?
Figyelt kérdés
Nekem mostanában nagyon ritkán van székletem, ha van is, akkor kevés, de akkor is híg, tehát "megy a hasam". Volt már, hogy vért is láttm, de az nagyon nem jellemző. Félek,mert nagypapámnak végbélrákja volt. Nem tudom, hogy ez milyen idős korban jellemző, de én még csak 20éves vagyok...2009. okt. 27. 20:06
1/4 anonim válasza:
nem akarlak beparáztatni, de mindenképp menj el orvoshoz! a vér semmiképp nem jó, és ez a székeletes dolog mégkevésbé... és a korban sem lehet bizni sajna, mert anyukámat nyáron műtötték, és elég sokat voltam benn a sebészeten nála, volt ott 20on éves ffi is, akiről épp akkor derült ki, h már gyógyitani sem tudják... :( anyukámnak meg vastagbélrákja volt, és nála is megvolt a rekedés, meg néha hasmenés is :( remélem nem lesz semmi komoly, de jobb meggyőződni azért...
2/4 anonim válasza:
Szia!
Tudom régi kérdés, de kiderült mi okozta, nem lett baj?
Ugyanez van nekem 3.napja kivéve a véres részét, de a széklet ugyanez, hogy mennem kell, de kevés viszont hígabb jön..
3/4 A kérdező kommentje:
Szia. Nagyon sok vizsgálaton voltam, de nem derült ki, mi okozza. Azóta elmúlt. Kívánom neked is a legjobbakat.
2020. jún. 10. 05:08
4/4 anonim válasza:
Remélem nálam is helyre fog állni, köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!