Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy férfi...

Létezik, hogy egy férfi álmában úgy megüti a feleségét, hogy fél arca csupa véraláfutás lesz?

Figyelt kérdés
A húgom azt mondja, hogy ez történt vele, de félek, hogy a férje bántalmazza!
2013. aug. 13. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kétszer is sikerült nagyon megütni páromat könyökkel álmomban,egyszer a szeme volt napokig kék-zöld-lila foltos (mindenki cikizte,hogy veri az asszony),egyszer az első fogát ütöttem úgy meg,hogy meglazult,fogdokihoz is kellett menni vele.(nekem a könyökön fájt napokig)

De játék közben kaptam már én is,volt hogy "verekedtünk",persze csak játékból,rosszul mértük fel az ágy szélét,én jól leestem,ő rám,bordáim napokig fájtak.

Szóval előfodul bőven.

Ne nyaggasd,de azért figyeld a továbbiakban,mert simán lehet hogy tényleg bántja.

2013. aug. 13. 15:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálnuk is volt már ilyen, csak az a helyzet, hogy én "kapok ki" a páromtol! :) könyökével a szememet találta már el, vagyis az arcomomnál a csontot a szemem közelében, de nem látszodott meg meg szintén a könyökével az oldalamba vágott, meg volt mikor valami rosszat álmodhatott és megküldött egy kicsit szintén az oldalamba...hát figyelj oda a tesodra! (21L)
2013. aug. 13. 15:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Függ attól, hogyan mesélte. Ha nevetve, akkor biztos, hogy baleset volt csak.

Egy időben kick-boxra jártam, hetente kétszer fizettem azért gyakorlatilag, hogy elverjenek. Tele voltam színes foltokkal. Egyszer egy karra szánt rúgás megcsúszott a vállamon és fejberúgtak. Elájultam, majd a koponyasérüléstől durván bekékült a szemem. Szerintem rólam is azt hitték, hogy vernek otthon :)

Nemrég gokartozni voltunk, karamboloztam, az öv megégette a nyakamat/kulcscsontomat, hatalmas véraláfutásos foltot hagyva. Én már el is felejtettem, az tűnt fel, hogy a munkahelyemen részvétteli velem mindenki. Akkor esett le, hogy rákérdezni nem mernek, de látják a foltot a nyakamon és gondolom azt rakták össze, hogy elvertek otthon :)

2013. aug. 13. 16:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem!

Van úgy, hogy álmában tényleg odacsap, ahova nem kellene, de attól nem lesz a fél arca véraláfutásos, mert az ember álmában soha nem üt akkora erővel, mint ébren tenné.

Figyelj oda a húgodra és ha bármi más jelét látod abántalmazásnak - a viselkedését kell elsősorban figyelni!-, akkor azonnal kérj segítséget a rendőrségtől! A bántalmazott sokszor nem mer megmozdulni, sokszor fél, sokszor szégyenkezik, ilyenkor nyugodtanmegtehed azt, hogy te mégy el vele, és segítesz neki, ha úgy dönt, hogy elege van a verésekből.

2013. aug. 13. 16:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát ahoz képest, hogy milyen cúnyán néz ki, elég derűsen jött megmutatni, ezért is vagyok zavarban, mert szerintem ilyet nem csinál álmában az ember, de akkor miért mutogatja? A bal szemét pl. alig tudja kinyitni!
2013. aug. 13. 16:08
 16/16 anonim válasza:
Barátnőmmel aludtunk, énmég fentvoltam feküdtem mellette, egyszercsak úgy oldalbarúgott ahogy helyezkedett hogy a fél oldalam tiszta lila volt. 1 napig levegőt alig bírtam venni úgy fájtak a bordáim, de amilyen kis harcias álmában, egyszer még eltöri valamim...:D
2013. aug. 13. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!