Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A 4. kerületben a perényi...

A 4. kerületben a perényi zsigmond utcában van egészség centrum?

Figyelt kérdés
A tv-ben reklámozzák, hogy van egy jó egészségcentrum a Perényi Zsigmond utcában a IV. kerületben, de a neten nem találok semmilyen honlapot róluk, sőt sehol meg sem említik, hogy lenne ott egy ilyen centrum. Ha valaki tud hasonló egészség centrumot, kérem írjon. A legfontosabb szolgáltatás az állapotfelmérés. Vagyis vér és vizeletminta nélkül (nem tudom pontosam milyen) gépekkel felmérik az egészségi állapotod.
2009. okt. 27. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Néztem énis de nem találtam, Viszont tudok neked egyet. De ott hagyományos, ámde profi eszközökkel várnak.

Azért úgy gondolom, egy tüdőszűrést, vagy egy vizelet és vér elemzést semmi nem helyettesít. De én egészségügyi dolgozó vagyok, szerintem maradj a hagyományosnál.

Szólj ha érdekel.

2009. okt. 27. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez is Újpesten van, az Árpád úton, itt csinálnak állapotfelmérést:

[link]

2009. okt. 27. 14:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem rólam lenne szó, hanem egy rokonról, nem hajlandó semmilyen vér és vizelet mintára, van egy olyan tüdőkapacitás mérés, hogy valami csőbe kell fújkálni a levegőt, na arra sem hajlandó, csak segítek neki keresni egy egészségügyi centrumot, ahol van állapotfelmérés, vérvétel nélkül. Köszönöm a válaszokat. Már találtam neki egy ilyen helyet, ahol rád kötnek valami elektródákat és húsz percik méricskélnek vele és közben valami laptopot néznek... Hát nekem nem tűnik valami bizalomgerjesztőnek, de ez van. Én is jobban hiszek a kézzel fogható dolgokban, mint a vérminta, amiből sokminden kiderülhet, de hiába mondjuk neki... Hajthatatlan.
2009. okt. 28. 00:19
 4/4 anonim válasza:
Fantasztikusan egyszerű megtalálni, mert be kell írni a keresőbe a www.pecent.hu-t és máris megjelenik az oldal. Minden információt tartalmaz amire szükség lehet!
2009. okt. 31. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!