Lehet valami a torkomon, vagy beképzelem?
Figyelt kérdés
mikor mozgatom a fejem, vagy beszélek agy akár mit csinálok, olyan érzés mintha a torkomban lenne valami. elég nyomasztó. ez kb. 2 órája van, az elött ettem, de nem nyeltem félre meg semmi. ezért nem értem. mintha valaki szorítaná a torkom. vagy hasonló. mit tegyek? voltam már gégészeten más problémával. akor semmit nem találtak. (kb. 3 napja) 18/fiú2013. aug. 8. 21:30
1/1 anonim válasza:
hasonló problémával küszködök én is. azonban azt tudom h étkezés során egy eltört tányér szilánkdarabkája került a levesbe. erre gyanakszom. ez két napja volt és azóta ugyanez az érzésem van mint amit te is leírtál. vtam tegnap dokinál nem talált semmit. vszínűleg te is lenyelhettél vmit. várj míg meg nem szűnik a fájdalom, most én is azt teszem mert az orvos szerint megsérthette a szilánkdarab a gégémet. ha pedig az érzés nem múlik keresd fel az orvost még egyszer. (én is azt fogom tenni) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!