szia! engem tükröztek kétszer, szerencsére altattak. Ha még 18 éven aluli vagy, akkor valószínű, hogy altatnak és nem érzel semmit, akkor nem kell félni :) Ha nem altatnak, az elég kellemetlen, mert érzed, ahogy a csövet lenyomják a torkodon keresztül a gyomrodba. Sokan mondták, hogy öklendeztek meg szörnyű volt. :/ kitartás!
2013. aug. 8. 19:30
2/7 anonim válasza:
Az unokatesómnak volt gyomor tükrözése, hát nem sírta vissza, hogy szeretne megint menni.
Azt mondta nem fáj, inkább kellemetlen, hogy le kellett nyelnie azt a cuccot, amivel tükrözik, miközben legszívesebben kihányta volna a belét, mert ugye izgatják közben a nyelő csövet.
De nem akarlak elkeseríteni, túlélte :), gondolja arra, hogy a vizsgálat a Te érdekeben történik.
2013. aug. 8. 19:33
3/7 anonim válasza:
Nekem volt, és túléltem :) Valóban nem a legkellemesebb dolog, de nem igazán fáj, inkább csak folyton öklendezned meg böfögnöd kell... Van akinek utána fáj a gyomra, nekem az se volt, igazából a lidocainnal lezsibbasztott nyelőcsövem volt a legnagyobb gondom.
2013. aug. 8. 19:36
4/7 A kérdező kommentje:
jahj Istenem! olyan rossz ha egy témával kapcsolatban lehetetlen jó dolgokat hallani! de köszönöm szépen! ha menni kell azt tart majd életben hogy ti is átvészeltétek! :D
2013. aug. 9. 07:36
5/7 anonim válasza:
Nem kell félni tőle, pár hónapja voltam és olyan vékony műszerrel dolgoztak, hogy még csak nem is öklendeztem tőle. Egy kicsit kellemetlen, ahogy a szerkezet mocorog a nyelőcsőben és a gyomorban, de semmi több, pedig nekem szövetmintát is vettek 3x is. Arról hallottam már, hogy valakinek a refluxtól felmaródott a nyelőcsöve és ezért fájdalmas volt a vizsgálat, de én is ilyen probléma miatt voltam és semmi gond nem volt. Szóval, bátorság, nem lesz gond!
2013. aug. 9. 13:40
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Erőt veszek magamon! Nagyon szépen köszönöm! :)
2013. aug. 10. 06:03
7/7 anonim válasza:
Nekem a szituáció volt kellemetlen, az hogy akaratlanul öklendeztem -2x- a cső levezetésének kezdetén és zavart hogy más is meghallja. Amúgy abszolult fájdalmatlan, és utána nincs semmi extra csak az értelmetlen ijedtség amitől rendesen felment a pulzusom és megingtam távozáskor.
A barátnőm is ott volt bent ismeri a dokikat, ez azért nagyon megnyugtató volt. 3 éve történt, most megint megyek a refluxom miatt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!