Szerintetek ez jó?
158cm, 47kg, 12/l
Szerintem kb. 3-4 kg felesleg van rajtam, ez meg azt mondja, hogy ,,Az Ön testsúlya nagyon alacsony!". A BMI-m szerinte 18.8271.
Most én vagyok a hülye, vagy ez nem jó?
Most őszintén válaszoljak az utolsó kérdésedre? ...
A BMI nem igazán alkalmazható gyerekekre. Emiatt nem érdemes vele foglalkoznod, de igazából a súlyoddal sem, hiszen NINCS rajtad felesleg. Nehogy 12 évesen fogyózni kezdj, mert később fogod inni a levét. Élj egészségesen, sportolj, ne tömd magad édességgel és gyorskajával. Ennyi. A BMI kalkulátor meg felnőtteknek való, akkor mutat reális értéket.
Mennyire vagy edzett? Lehet egy kis izom hiányod van.
Mit sportolsz?
Kövér nem vagy az biztos.
Háááát... 6-7 évig intenzív úszás, két évet kihagytam most, de versenyre mentem, VÁLTÓ BRONZ :). Tesából 5ös voltam, ami nem egy nagy cucc, viszont a második félévben tényleg sokat javítottam.
Nem mondom, hoy kövér vagyok, inkébb azt, hogy pici feleslegem van. MOST EBBEN A PERCBEN 47.1 kg vagyok. Nem akarok fogyókúrázni, csak egy kicsit odafigyelni, csak nincs önuralmam.
A VÁLASZOKAT KÖSZIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!