Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen rosszul...

Miért vagyok ilyen rosszul két napja?

Figyelt kérdés

Talán a melegtől van? Okoz ilyet?

Tegnap kezdődött, hogy gyorsan kezdett verni a szívem, és aluszékony lettem. Lefeküdtem direkt korán (9 órakor) és másnap dél után kicsivel keltem fel úgy, mint aki nem aludt semmit az éjszaka. Ma állandó ájulási érzéseim vannak és rosszulléteim. Párszor ma még le kellett ülnöm, mert elvesztettem az egyensúly érzékemet is. Szédülök folyamatosan, és rossz a közérzetem. Tettem hideg vizes ruhát a tarkómra és homlokomra is, de nem jobb kicsivel sem.

Szerintetek mi okozhatja?

Azt még hozzáteszem, hogy gyümölcsöt sem fogyasztok már három hónapja. A szemem kívánja, de egyszerűen nem tudom megenni. Idáig nagyon szerettem a málnát, epret, barackot, dinnyét. Egy rokonom hozott is, mert nekik van sok, és nem kívántam. Most ennek köze lehet ehhez? A barátném szerint betegségnek számít, ha valaki nem fogyaszt gyümölcsöt. Ez igaz?

2013. aug. 7. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Iszol elég vizet? Ilyen tünetei lehetnek a folyadékhiánynak, kiszáradásnak, pláne ilyen melegben.
2013. aug. 7. 22:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Iszok vizet. Igyekszem sokat most!
2013. aug. 7. 22:55
 3/4 anonim válasza:
Szia! Jobban vagy már? A barátomnak is nagyon hasonló a problémája. Ráparancsoltam, hogy holnap menjen orvoshoz ott talán kap egy infúziót. Valószínűleg alacsony a vérnyomásod és a meleg miatt a só veszteséged is. Próbálj több sót vinni a szervezetedbe. 1 liter viz/ egy kis kanál só...
2013. aug. 9. 00:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán érzem magam jól még most sem. Sőt, ma a nap felét végig feküdtem. Szédülök nagyon.
2013. aug. 9. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!